+382 69 831 873
 
  O nama  

A2design je firma koja nudi kompletno opremanje enterijera (kuća, stanova, hotela, kafića, restorana, kancelarija) a u to spada: izrada projekta u 2D ili 3D, po želji klijenta (ukoliko A2design izvodi radove, projekat je besplatan), izrada namještaja (kuhinje, plakari, komode, ogledala, stolovi, komadni namještaj) po želji i mjeri kupca. U našem showroom-u u Budvi se može naći veliki izbor zavjesa, tapeta, zidnih tehnika, dekorative, komadnog unikatnog namještaja, kao i brendiranog namještaja iz Italije, po principu kataloške narudžbe (RUGIANO, DIVI, GIUSTI PORTOS, LINEA). A2design radi po principu ključ u ruke, sto znaci da na sebe preuzimamo sve poslove od uzimanja mjera do izrade, transporta i montaže. Sigurni smo da imamo najkonkurentnije cijene i vrhunski kvalitet, koji ne bi bio moguć bez naših dizajnera, majstora i saradnika.

Iza A2design studija stoji 5 godina uspješnog rada i sređenih, jedinstvenih, te prepoznatljivih enterijera i eksterijera. Mi želimo da učestvujemo u kompletnom uređenju vašeg životnog i radnog prostora. Takođe vodimo računa o svakom komadu namještaja kako bismo ga uklopili u vas ambijent i prilagodili vašim željama. Naš tim dizajnera, menadžera i konsultanata je na raspolaganju vama i vašim prohtjevima.

A2design studio će učiniti čudesnim, neobičnim, u skladu sa vašom prirodom, prostor od koga zastaje dah svakome ko uđe u njega. Ukoliko ste emotivno vezani za neki komad namještaja, A2design studio će restauracijom istog učiniti da dobije novu dimenziju, oplemeniti ga i osavremeniti.

A2design studio je spreman da vaše snove pretvori u stvarnost. Pozivom na br. +382 69 831 873, +382 68 880 889 ili slanjem upita na info@a2design.me ili a2studiodesign1@gmail.com. Naš dizajner će vas kontaktirati radi daljeg i detaljnijeg dogovora.

Uz to, A2design je firma koja se bavi posredovanjem u prometu nepokretnosti (prodaja i izdavanje stanova, kuća, vila, placeva, lokala i poslovnih prostora ), na crnogorskom primorju.